Johtoryhmä

Johtoryhmä

Markus Myllymäki, s. 1989Kauppatieteiden maisteri
Toimitusjohtaja vuodesta 2017

Tausta add

Myllymäki on toiminut aiemmin Lehto Group Oyj:n kaupallisena johtajana ja asiantuntijana Titanium Rahastoyhtiö Oy:ssä. Myllymäki toimii hallituksen puheenjohtajana useissa Toivon konserniyhtiöissä sekä hallituksen jäsenenä Ensi markka Oy:ssä, Kaselli Oy:ssä ja Korttelilämpö Oy:ssä, hallituksen varajäsenenä Myllymäki Invest Oy:ssä ja Raatihuone Oy:ssä sekä toimitusjohtajana Ensi markka Oy:ssä ja Korttelilämpö Oy:ssä.

Osakkeet: 39 730 408, 1,2)

1 Omistamansa yhtiön Raatihuone Oy:n kautta yhdessä Raatihuone Oy:n muiden osakkeenomistajien kanssa

2 Sisältää kaikki Raatihuone Oy:n omistamat yhtiön osakkeet.

Samuli Niemelä, s. 1987Kauppatieteiden maisteri
Talousjohtaja vuodesta 2019

Tausta add

Aikaisemmin Niemelä on työskennellyt Business controllerina sekä taloushallinnon parissa Baronalla. Niemelä on hallituksen jäsen useissa Toivon konserniyhtiöissä sekä hallituksen jäsen ja toimitusjohtaja nisico Oy:ssä.

Lauri Rekola add

Lauri RekolaKauppatieteiden maisteri
Rahoitus- ja riskienhallintajohtaja vuodesta 2023

Tuomas Hemmilä, s. 1987Kauppatieteiden maisteri ja hallintotieteiden maisteri
Hankekehitysjohtaja vuodesta 2019

Tausta add

Aiemmin Hemmilä on toiminut Med Group Oy:n liiketoimintajohtajana ja aluejohtajana sekä Oral Oyj:n aluejohtajana, Astrum Engineering Oy:n kehityspäällikkönä ja KTO ky:n hallintopäällikkönä. Hemmilä toimii hallituksen jäsenenä ja toimitusjohtajana M.H. Korporaatio Oy:ssä sekä hallituksen varajäsenenä Hemmila-Medical Oy:ssä. Lisäksi Hemmilä toimii hallituksen jäsenenä useissa Toivon konserniyhtiöissä.

Heikki Myllymäki, s. 1981Rakennusinsinööri
Rakennuttamisjohtaja vuodesta 2019

Tausta add

Myllymäki on hallituksen jäsen Tikkapuu Oy:ssä. Aikaisemmin Myllymäki on työskennellyt silta-asiantuntijana Väylävirastossa, vastuullisina alueinaan taitorakenteiden uudis- ja korjausrakennuttaminen sekä omaisuuden hallinta, sekä aiemmin siltasuunnittelijana ja kehityspäällikkönä Siltanylund Oy:ssä.

Urho Myllymäki, s. 1982Tuotantotalouden insinööri
Rakentamisjohtaja vuodesta 2020

Tausta add

Aikaisemmin Myllymäki on työskennellyt suunnittelu-/teknisenä johtajana sekä suunnittelupäällikkönä Lehto Asunnot Oy:ssä, suunnittelupäällikkönä Rakennusliike Lehto Oy:ssä sekä suunnittelu- ja esimiestehtävissä Etteplan Oyj:ssä ja WSP Finlandilla. Myllymäki on hallituksen jäsen Heuke Oy:ssä.

Lauri Rekola, s. 1980Kauppatieteiden maisteri
Rahoituksesta ja riskienhallinnasta vastaava johtaja vuodesta 2023

Tausta add

Aikaisemmin Rekola on toiminut monipuolisesti eri rahoitustehtävissä mm. Handelsbankenissa ja Nordealla. Rekola on lisäksi toiminut Deloitella. Rekola toimii hallituksen jäsenenä useissa Toivon konserniyhtiössä sekä hallituksen jäsenenä LR Capital Oy:ssä, hallituksen jäsenenä Eternal winter Oy:ssä, hallituksen jäsenenä ja toimitusjohtajana Elämäni Kodit Oy:ssä ja hallituksen puheenjohtajana Raatihuone toimitilat Oy:ssä.

Sisäpiirin omistukset

Tutustu sisäpiirin omistuksiin

Osakkeenomistajat

Tutustu suurimpien osakkeenomistajien listaan