Meistä

Toivo yrityksenä

null

Toivo kehittää ja vuokraa Suomen upeimpia koteja

Toivo Group on suomalainen kiinteistötalo, joka on keskittynyt kiinteistökehitykseen sekä kiinteistöjen pitkäaikaiseen omistamiseen. Toivo sijoittaa kiinteistöihin ja maahan tarkoituksenaan omistaa ne jopa seuraavat viisikymmentä vuotta.

Toivon kiinteistökehitys sisältää hankekehityksen, suunnittelun ohjauksen sekä rakennuttamisen, minkä lisäksi Toivo omistaa kiinteistöjä, joita se hallinnoi ja vuokraa sekä kuluttaja- että yritysasiakkailleen. Toivon omistamat asunnot ovat houkuttelevia, moderneja ja kohtuuhintaisia ja ne sijaitsevat pääasiassa Helsingin, Tampereen ja Turun seuduilla. Toivo hoitaa omalla tiimillään kiinteistön koko elinkaaren aina raakamaasta vuokrasopimusneuvotteluihin ja kiinteistön hallinnointiin. Toivo pyrkii yhdistämään toiminnassaan parhaan rakennusteknisen ratkaisun ja käyttäjäkokemuksen sekä huomioimaan kohteissaan ekologisuuden ja ympäristönäkökulmat.

Vuonna 2015 perustettu Toivo toimii pääasiassa Suomessa, mutta tulevaisuudessa yhtiön tarkoituksena on laajentua enenevissä määrin myös Ruotsiin.

“Kaikki Toivossa lähtee asiakkaasta ja ympäristöstä. Haluamme tarjota Suomen upeimmat vuokrakodit ja asukaskokemuksen. Kehitämme ympäristöä säästävää ja parantavaa asuntoliiketoimintaa asiakkaidemme tarpeisiin. Pyrimme poistamaan asiakkaan asunto-ongelmat ja tekemään asiakkaidemme arjesta parempaa.”

Toivon kohteita


Helsingin Viikin Loisto
Sijainti: Helsinki, Viikinmäki
Valmistumisaika: maaliskuu 2020
Asuntoja: 26
Käypä arvo: noin 5,0 miljoonaa euroa
Kehitysmarginaali: 73 %
Kehitysvoitto: 2,1 miljoonaa euroa


Järvenpään Garden
Sijainti: Järvenpää, Pajala
Valmistumisaika: maaliskuu 2021
Asuntoja: 79
Käypä arvo: noin 12,0 miljoonaa euroa
Kehitysmarginaali: 26 %
Kehitysvoitto: 2,4 miljoonaa euroa

null
Espoon Kartanonlehto ja Kartanonpiha
Sijainti: Espoo, Miilukorpi
Valmistumisaika: kesäkuu 2022
Asuntoja: 127
Käypä arvo (arvio): noin 21,0 miljoonaa euroa
Kehitysmarginaali (arvio): 43 %
Kehitysvoitto (arvio): 6,3 miljoonan euroa

Avainluvut

Tutustu keskeisimpiin tunnuslukuihimme

navigate_next

Strategia

Tutustu strategiaamme ja taloudellisiin tavoitteisiimme

navigate_next