Meistä

Toivo kehittää, rakentaa ja omistaa Suomen upeimpia koteja

Toivo Group on suomalainen asuntokehittäjä, rakentaja ja omistaja/myyjä, joka on keskittynyt asuntokehittämiseen, rakentamiseen, sekä omistamiseen, että myymiseen. Toivo ostaa tontin, rakentaa talon ja jättää sen taseeseen tai myy pääomien tehostamiseksi pois.

Toivon tonttien kehittäminen ja talonrakentamisen sisältää hankekehityksen, suunnittelun ohjauksen sekä rakennuttamisen, minkä lisäksi Toivo omistaa asuintaloja, joita se hallinnoi ja vuokraa sekä kuluttaja- että yritysasiakkailleen. Toivon omistamat ja myymät asunnot ovat houkuttelevia, moderneja ja kohtuuhintaisia ja ne sijaitsevat pääasiassa Helsingin, Tampereen ja Turun seuduilla. Toivo hoitaa omalla tiimillään kiinteistön koko elinkaaren aina raakamaasta vuokrasopimusneuvotteluihin ja kiinteistön hallinnointiin, sekä myyntiin. Toivo pyrkii yhdistämään toiminnassaan parhaan rakennusteknisen ratkaisun ja käyttäjäkokemuksen sekä huomioimaan kohteissaan ekologisuuden ja ympäristönäkökulmat.

Toivon arvot

Inhimillinen

Toivo ja toivolaiset ymmärtävät elämää. Oli kyseessä kumppani, asiakas tai muu sidosryhmä. Mahdollistamme kaikkien onnistumisen parhaalla mahdollisella tavalla.

Jatkuva kehittyminen

Haluamme olla itsestämme joka päivä parempia versioita. Niin yhtiönä kuin yksilöinä.

Luotettava

Olemme luotettava osapuoli kumppaneille, työtekijöille, työkavereille ja asiakkaille. Pidämme sen minkä lupaamme.Vastuullisuus ja vastuunkanto

Kannamme vastuuta yhteiskunnasta, itsestämme ja yhtiöstämme.

Avainluvut

Tutustu taloudelliseen kehitykseemme

Strategia

Tutustu strategiaamme ja taloudellisiin tavoitteisiimme