Toivo sijoituskohteena

Toivo sijoituskohteena

Toivo on kokonaisvaltainen kiinteistöjen kehittäjä ja aktiivinen omistaja, joka yhdistää aina parhaan rakennusteknisen ratkaisun ja käyttäjäkokemuksen – ympäristönäkökulmat huomioiden. Toivo hoitaa omalla tiimillään kiinteistön koko elinkaaren aina raakamaasta vuokrasopimusneuvotteluihin. Näin toimimalla Toivo pystyy tuottamaan poikkeuksellista arvoa osakkeenomistajilleen ja sidosryhmilleen.

Miksi sijoittaa Toivoon?

1. Vahvat näytöt kasvun ja kannattavuuden kehityksestä

Koko kiinteistökehityksen arvoketjun käsittävä liiketoimintamallimme mahdollistaa korkeamman kannattavuuden ja laajemman ansaintapohjan perinteiseen kiinteistösijoittamiseen verrattuna. Ainutlaatuisen liiketoimintamallimme ansiosta kykenemme ottamaan hankekehitys- ja rakennuttamisvaiheesta syntyvän lisäarvon itsellemme ja siten rakennuttamisen kannattavuutemme on ollut pohjoismaisellakin tasolla erittäin korkeaa.

Liiketoiminnan kehitys 2019-2023

tuhatta euroa

2. Korkea vuokrausaste ja maltallinen kulukehitys mahdollistavat hyvän kassavirran

Maltillinen kulukehityksemme taustalla on liiketoimintamalli, joka ei vaadi kustannuksia tuovaa omaa sisäistä myyntiorganisaatiota. Lisäksi verrattain uusi asuntokantamme hillitsee korjauskuluja keskipitkällä aikavälillä. Erittäin korkea vuokrausasteemme varmistaa vakaan ja hyvän kassavirrantuoton.

Vuokrausaste, % 2019-2023

3. Asuntomarkkinoiden isoihin trendeihin erinomaisesti asemoitunut hankesalkku

Valmiiden asuinkohteiden lisäksi meillä on merkittävä hankesalkku, mikä tukee kasvunäkymiämme. Hankekantamme painottuu vahvasti vetovoimaiselle pääkaupunkiseudulle (yli 90 % salkusta) ja pk-seudun hankkeet sijaitsevat pääosin hyvien liikenneyhteyksien varressa.

Liiketoiminta

Tutustu tarkemmin liiketoimintamalliimme

Strategia

Tutustu strategiaamme ja taloudellisiin tavoitteisiimme